top of page
Vyhledat

Goalie Podcast #5 | Brankářské vybavení | Host: Matěj Pošta

Vítáme Vás u dalšího dílu Goalie Podcastu, tentokráte s pořadovým číslem 5. Dílem Vás opět provedu s mým kolegou Romanem Vítkem a jako hosta jsme si na dnešní díl pozvali Matěje Poštu, který je bývalým brankářem týmu Tatranu Střešovice a Kanonýrů Kladno, hlavní tváří značky BlindSave pro ČR a SR a hlavní pořadatel jediného brankářského kempu v ČR/SR.... nebo snad ne?


Na začátku jsme se opět vydali po stopách brankářské minulosti našeho hosta... vyzpovídali jsme Matěje pomocí našich klasických otázek, kde jsme se dozvěděli například jaká cvičení měl jako brankář rád a proč vůbec s chytáním skončil.


V hlavní části jsme pak do detailu probrali veškeré části výstroje a veškeré klady a zápory různých značek, takže věřím, že po poslechu tohoto podcastu se teď už oblečete naprosto profesionálně. Zhodnotili jsme například jaká florbalová značka je vlastně top v oblasti vybavení brankáře a v čem je její výhoda oproti konkurenci. Poté jsme vytáhli všechny naše esa z rukávu v oblasti všelijakých vychytávek, rad, tipů, triků a nápadů ve výstroji a co všechno se dá vlastně udělat pro to, aby se Váš výkon posunul na co nejlepší úrověň.


V hlavní části jsme pak zhodnotili a apelovali na všechny trenéry a rodiče, protože jsme prodiskutovali povinnou brankářskou výbavu pro děti a co všechno je důležité na dětském vybavení kontrolovat. Rozhodně doporučuji poslechnout tuto část! V závěru hlavní části jsme se pak trochu podívali do budoucnosti a zamysleli jsme se nad tím, jak se vybavení brankáře bude vyvíjet a jestli třeba někdy padne na brankářské vybavení stín regulí a limitů ve velikosti a tvaru výstroje.


Na závěr pak zajímavé otázky od diváků, které rozhodně stojí za to, aby jste si je poslechli!


Dejte nám vědět, zdali budete chtít druhý díl na toto téma, protože nás ještě nějaké neprobádané oblasti napadli.


Náš podcast si můžete pustit i na následujících platformách:


🎧 Apple Podcasts: http://bit.ly/wfgaapple

🎧 Google Podcasts: http://bit.ly/wfgagoogle

🎧 Anchor: bit.ly/wfgaanchor

🎧 Pocket Casts: http://bit.ly/wfgapocket

🎧 RadioPublic: http://bit.ly/wfgaradio


Děkujeme, že nás stále posloucháte!


P.S.


Moc se omlouvám, za horší kvalitu mého zvuku, ale nejspíše nahrávací software bral mikrofon ze sluchátek místo mého profesionálního mikrofonu a obě vlny se tam asi trochu přeli... a zároveň jsem jednu část pak musel vystřihnout (vysvětlení v závěru podcastu)



41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page