top of page
Vyhledat

Goalie Podcast #4 | Nejčastější chyby gólmanů | Host: Lenka Kubíčková

Čtvrtý díl Goalie Podcastu, kterým Vás opět provedou Tomáš Fibiger a Roman Vítek. Dnešním hostem byla brankářka 1.SC Tempish Vítkovice a trenérka reprezentace ČR juniorek, Lenka Kubíčková.


V podcastu jsme nejdříve opět vyzpovídali našeho hosta a zjistili jsme od Lenky, jaký je její nejméně oblíbený soupeř, jestli má nějaký rituál před zápasem nebo jaký je její nejoblíbenější cvičení v bráně.


Hlavní část byla věnována tématu "Nejčastější chyby gólmanů." Tato část může pomoci všem, kteří nemají takové podmínky, že by na ně někdo dohlížel a chtějí na sobě pracovat aspoň individuálně a neví jak. Probrali jsme totiž všechny nejzákladnější chyby brankářů, který ale dělají zásadní rozdíl, pokud je brankář dokáže ovládnout. Zaměřili jsme se na rozdíl florbalový/hokejový přesun a proč je důležité, aby převažoval právě ten hokejový. Následně jsme detailně probrali důležitost správného postavení rukou a důležitost komunikace brankářů při zápase. K závěru jsme se dobrali k jádru problému valné většiny brankářů, kterým je otázka "Proč dané věci v bráně vůbec dělám?"


Na závěr bylo opět několik výživných otázek od diváků, který si rozhodně nenechte ujít.


Náš podcast si můžete pustit i na následujících platformách:


🎧 Apple Podcasts: http://bit.ly/wfgaapple

🎧 Google Podcasts: http://bit.ly/wfgagoogle

🎧 Anchor: bit.ly/wfgaanchor

🎧 Pocket Casts: http://bit.ly/wfgapocket

🎧 RadioPublic: http://bit.ly/wfgaradio


Děkujeme, že náš posloucháte a díváte se a určitě neváhejte a pište nám různé nápady na témata, otázky na naše osoby nebo na naše hosty a nebo jen čistě zpětnou vazbu na naši podcast.



28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page