top of page
Vyhledat

Goalie Podcast #3 | Šance mladých v Superlize | Host: Martin Haleš

Třetí díl našeho pravidelného Goalie Podcastu pod vedením Tomáše FIbiger a Romana Vítka. Tentokráte jsme k sobě přizvali i historicky prvního hosta, jímž byl juniorský mistr světa a jednička superligových Pardubic, Martin Haleš.


V podcastu jsme nejdříve vyzpovídali Halyho, jak dlouho vůbec hraje florbal a kde začínal, kdo byl a nebo stále je jeho nejoblíbenější vzor, jakou má nejoblíbenější florbalovou značku nebo část výstroje a nebo jaké je jeho nejoblíbenější cvičení.


V hlavní části jsme pak probrali dost kontroverzní téma a to hlavně na poli superligových týmů mužů a žen a tím bylo dávání šance juniorským brankářům v superligových zápasech. Kde vůbec vzniká tento problém a proč se vůbec hlavní trenéři bojí dávat šance svým budoucím nadějím a jaké to může mít následky do budoucna. Řekl bych, že jsme dokonce došli i k vcelku dobrému a konstruktivnímu závěru a jsme zvědaví na to, co na toto téma budete řikat vy, naši posluchači a diváci.


V závěru pak opět byly otázky od diváku, které povětšinou směřovaly na našeho hosta. Dozvěděli jsme se tam, kolikrát týdně vůbec musí Haly trénovat, aby se udržel na vrcholu nebo jak vůbec probíhala jeho příprava na historicky nejúspěšnější MS juniorů v roce 2019 v kanadském Halifaxu.


Náš podcast si můžete pustit i na následujících platformách:


🎧 Apple Podcasts: http://bit.ly/wfgaapple

🎧 Google Podcasts: http://bit.ly/wfgagoogle

🎧 Anchor: bit.ly/wfgaanchor

🎧 Pocket Casts: http://bit.ly/wfgapocket

🎧 RadioPublic: http://bit.ly/wfgaradio


Děkujeme, že náš posloucháte a díváte se a určitě neváhejte a pište nám různé nápady na témata, otázky na naše osoby nebo na naše hosty a nebo jen čistě zpětnou vazbu na naši podcast.



18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page